Zoek
Sluit dit zoekvak.
Delen:

Informatie over samenwerken

Samenwerken
Partijen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van het Lifestyle4Health-netwerk kunnen partner worden. Samen met haar partners werkt Lifestyle4Health aan de missie om de ziektelast bij leefstijlgerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Om het potentieel van leefstijlgeneeskunde te benutten is een transformatie nodig van zorg voor ziekte naar zelfzorg en regie op eigen gezondheid.

Er zijn drie verschillende soorten partnerships: netwerkpartners, programmalijnpartners en organisatiepartners.

  1. Partijen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van het Lifestyle4Health-netwerk, om zo bijvoorbeeld verdere participatie af te tasten, kunnen netwerkpartner worden.
  2. Programmalijnpartners kunnen actief participeren in projecten en hun eigen projecten inbrengen. Ze krijgen zo het recht om mee te sturen in een programmalijn.
  3. Partijen die strategisch invloed willen op project- en programma-overstijgende zaken van Lifestyle4Health kunnen organisatiepartner worden.
Logo van Arts en Leefstijl Voor de zorg van morgen

Gerelateerd nieuws

Doet u ook mee?

We hebben het genoegen om samen te werken met diverse partners.

Voor meer informatie over de verschillende partnerprogramma’s bekijk de pagina samenwerken of neem contact op met Lifestyle4Health:

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext