Zoek
Sluit dit zoekvak.

De waarde van (regie op) persoonlijke gezondheidsdata kan niet worden onderschat, in de eerste plaats als hulpmiddel bij persoonlijke begeleiding. De gezondheidseconomie gebaseerd op persoonlijke gezondheidsdata groeit sterk. Onderzoek binnen Lifestyle4Health draagt daaraan bij. Dat doen we onder meer door het vormgeven van een gezondheidsdata community, waarin deelnemers eigenaar blijven van hun gezondheidsdata en de optie hebben om deel te nemen aan onderzoeken op gebied van leefstijl en gezondheid.

Doel programmalijn

Binnen de programmalijn persoonlijke gezondheidsdata stellen we het individu centraal; hij of zij beheert de gezondheids-, onderzoeks- en/of levensdata. De gegevens blijven van de burger, worden veilig, transparant en met respect, en na toestemming not-for-profit, gebruikt voor onderzoek. Hiermee onderschrijft Lifestyle4Health de vier principes van Holland Health Data Coöperatie (HHDC).

Onderzoeksagenda

Om onze doelstelling te behalen, werken we aan de volgende thema’s:

Team
Lopende projecten
Sluit je bij ons aan!

Denk je dat jouw project, expertise of studie een zinvolle bijdrage kan leveren aan onze programmalijn persoonlijke gezondheidsdata? Neem dan contact op met dr. Jildau Bouwman  en/of met prof. dr. Niels Chavannes.

 

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext