Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Subsidielijn Zorgprojecten Leefstijl in de MDL-zorg

22 juli, 2020
MDL zorg
Delen:

De Maag Lever Darm Stichting heeft dit jaar weer subsidies beschikbaar voor innovatieve zorgprojecten binnen het domein leefstijl. De subsidielijn Zorgprojecten Leefstijl in MDL-zorg is vanaf deze week geopend. In 2020 is deze subsidielijn gericht op patient empowerment binnen het domein leefstijl. Patient empowerment ziet de Maag Lever Darm Stichting als een manier om de patiënt de mogelijkheid te bieden zelf de regie te nemen over zijn of haar eigen zorg en welzijn, passend bij de behoeften van de patiënt. Projecten binnen de subsidielijn Zorgprojecten Leefstijl in de MDL-zorg dragen bij aan een verbeterde kwaliteit van leven van patiënten met een spijsverteringsziekte door middel van leefstijlaanpassingen of -interventies.

Meer informatie over de subsidielijn en het aanvraagformulier zijn te vinden op www.mlds.nl/wetenschappelijk-onderzoek/subsidiewijzer.  Bij vragen kunt u ook contact opnemen met research@mlds.nl.

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext