Lifestyle as medicine – 3rd Annual Conference 2020 Meer info
Lifestyle4Health

Jildau Bouwman

Jildau Bouwman is senior scientist en programmaleider Digital Health bij TNO. Ze richt zich op systeembiologie, leefstijlgeneeskunde en digitale gezondheidsinterventies. “Digitale gezondheidsinterventies, oftewel ‘digital health’, kunnen bijdragen aan effectieve en
duurzame gezondheidszorg. Met de inzet van de nieuwste technologie, apps en data kunnen we
mensen gezonder maken. Mensen verzamelen tegenwoordig veel gezondheidsdata met apps die bijvoorbeeld hartslag, dagelijkse activiteit of voeding registreren. Deze data is waardevol voor zowel burgers als wetenschappers. De data kunnen worden gebruikt om modellen en adviessystemen te ontwikkelen, die patiënten en gezonde personen kunnen ondersteunen en adviseren over hun gezondheid en leefstijl. Het op een veilige manier vastleggen van persoonlijke data – vanaf de geboorte tot aan het einde van het leven –, en deze vervolgens inzetten voor persoonlijke ondersteuning of adviezen en voorspellende modellen, kan dat de gezondheid(szorg) bevorderen. Met ons onderzoek willen we de impact van digital health verder vergroten en daarbij centraal stellen dat iedereen zelf de regie over zijn of haar eigen gezondheid heeft. Dit sluit natuurlijk goed aan bij Lifestyle4Health.”

partners

We hebben het genoegen om samen te werken met diverse partners. Doet u ook mee?

Strategische partners

Netwerk partners

Voor meer informatie over de verschillende partnerprogramma’s bekijk de pagina samenwerken of neem contact op met Lifestyle4Health:

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.

We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.

An initiative of