Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verslag van het 3e congres ‘Lifestyle as Medicine’ nu online

8 april, 2020
Delen:

Op 4 maart organiseerde Lifestyle4Health al weer het 3e jaarlijkse congres ‘Lifestyle as Medicine’. Wat is er veel gebeurd sindsdien! Wij hopen dat u dit bericht in goede gezondheid leest.

Ons congres was een van de laatste events voordat verregaande beperkende maatregelen zijn opgelegd vanwege Corona. Het was daardoor nog een dag vol persoonlijke ontmoetingen en onderling gesprek, weliswaar beïnvloed door Corona (geen handen schudden maar voeten-shakes en elleboog-begroetingen, omringd door dozen tissues en een extra keer handen wassen).

Tijdens ons congres stond een mooie verscheidenheid aan sprekers op het podium om hun visie te geven op persoonsgerichte leefstijlgeneeskunde: ervaringsdeskundigen, eerstelijnszorg professionals, ondernemers, specialisten en wetenschappers. Wij kijken ontzettend goed terug op deze dag.

Nu kan iedereen online een beeld krijgen deze dag. Op onze congrespagina kunt u de handouts inzien van alle sprekers, zijn de foto’s beschikbaar en staat een videoverslag. We hopen zo een goed beeld te geven van de dag en de nieuwe inzichten te delen.

Wij hopen u bij de volgende editie van ons congres weer in goede gezondheid te mogen ontvangen!

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext