Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Leefstijl Werkt!’ Congres van Arts en Leefstijl

31 januari, 2023
Logo van Arts en Leefstijl Voor de zorg van morgen
Delen:

13 t/m 17 maart is de Arts en Leefstijl Week

Een week lang kun je je ‘s avonds van 19.30-22.00 uur en vrijdag van 9.15-14.00 uur onderdompelen in de kennis van inspirerende sprekers. Zo ben je helemaal op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid! Een actueel en waardevol event waarvan je zo min mogelijk wilt missen!

Van zorg naar gezondheid

Dit congres helpt zorgprofessionals om leefstijl bespreekbaar maken en leefstijlgeneeskunde in praktijk te brengen. Ook in een kort consult. Gerenommeerde sprekers stellen je in staat om het geleerde meteen in je eigen praktijk of werkomgeving toe te passen.

Mis dit niet want:

  • Leefstijl in de praktijk: Hoor alles over de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid in de zorg.
  • Netwerken: Ontmoet collega’s via de verschillende netwerkmogelijkheden om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen.
  • Accreditatie: Ontvangt 10-12 accreditatiepunten bij KNMG (ABAN), KNMP (OA), VSR, V&VN, NVvPO, LV POH-GGZ en KABIZ – BLCN en 6 leefstijlpunten.
  • Terugkijken: Interessante lezingen gemist? Of terugkijken naar specifieke onderwerpen? Via de besloten leeromgeving kun je alle lezingen een maand lang bekijken, ook samen met collega’s.
  • Deelnemen is al mogelijk vanaf 165,- euro (entreeprijs voor leden aan online deelname)

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext