Zoek
Sluit dit zoekvak.

9de jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl omgedoopt tot een virtuele week: ‘De Week van Arts en Leefstijl’, 21 – 25 september (update programma en korting).

25 augustus, 2020
Delen:

Afgelopen maanden werd duidelijk dat wetenschap en praktijk het er over eens zijn dat gezond eten, voldoende bewegen, stoppen met roken en voldoende ontspanning de metabole gezondheid, de kwaliteit van leven en weerstand van mensen verhogen. Maar, hoe kunnen we dat vormgeven? Hoe zorgen we voor een verbetering van de zorg rondom voeding en leefstijl? Welke rol speelt technologie hierin? Deze vragen staan centraal tijdens de virtuele: ‘Week van Arts en Leefstijl’ en zullen worden beantwoord door o.a. Erik Scherder, Liesbeth van Rossum, Pim Assendelft, Marian Kaljouw, Carina Hilders en Michel van Schaik. Op maandagavond 21 september zal staatssecretaris Paul Blokhuis om 20.00 uur het congres openen.

‘Leefstijl in de nieuw tijd’

Iris de Vries, huisarts en voorzitter Vereniging Arts en Leefstijl: “In ‘De Week van Arts en Leefstijl’ zijn we op een spectaculaire, verrassende manier online met elkaar verbonden en zetten we samen leefstijl op de kaart: ‘Leefstijl in de nieuwe tijd’. Dat doen we met onze sprekers uit wetenschap en praktijk, exposanten op het gebied van leefstijl en deelnemers: zorgprofessionals, beleidsmakers, zorgverzekeraars en bedrijfsleven.

En zoals je van een fysiek event gewend bent, zorgen wij er tijdens ons virtueel congres ook voor dat je elkaar kunt ontmoeten via chats, netwerkcarrousels, ronde-tafel bijeenkomsten en in de stands van onze exposanten op het Virtuele Leefstijlplein”.

Programma

Van 21 – 24 september zijn er elke avond (20.00 – 21.30 uur) meerdere lezingen te volgen over leefstijl over de thema’s E-health, Financiering & beleid, Leefstijlinterventies en Voeding & diabetes.
Op vrijdag 25 september vindt het hoofdprogramma plaats (9.30 – 14.00 uur). Via een live stream kom je in de studio waar keynote sprekers onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink zorgen voor een bijzonder, enerverend en interactief online event. Meer info over programma, het Leefstijlplein en accreditatie vind je hier.

Schrijf je in en ontvang €50,- korting!

Een virtueel congres maakt het mogelijk dat alle lezingen voor iedereen beschikbaar zijn. Dus lukt het je niet om bepaalde presentaties ‘live’ bij te wonen, dan zijn deze de volgende dag via ons online platform beschikbaar om te bekijken. Ook wanneer je helemaal niet live aanwezig kunt zijn, kun je de lezingen achteraf terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. Zo hoef je helemaal niets te missen! Dus schrijf je, dat kan via deze link! Je ontvangt dan €50,- korting!

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext