Zoek
Sluit dit zoekvak.
Delen:

Samen maken we de routekaart naar de toekomst

Anno 2021 is niet meer de vraag óf maar hoe leefstijlgeneeskunde binnen nu en 5 tot 10 jaar een gevestigde plek krijgt in de huisartsen- en medisch specialistische zorg. Om de ontwikkelingen in leefstijlgeneeskunde te versterken en versnellen, is de Routekaart Leefstijlgeneeskunde opgesteld met input van vele partners en leden van Lifestyle4Health en Vereniging Arts en Leefstijl en andere partijen in en om de Nederlandse gezondheidszorg.

Het Lifestyle4Health platform en Vereniging Arts en Leefstijl roepen alle belanghebbenden op om de komende jaren samen invulling te geven aan deze routekaart. Implementatie van leefstijlgeneeskunde in de Nederlandse gezondheidszorg is immers het werk van en voor velen.

We hebben vijf routes geformuleerd en we willen deze als eerste invullen voor vijf ziektebeelden. Als alle belanghebbenden zichtbaar maken wat ze op deze routes al oppakken en wat nog hard nodig is, dan krijgen we overzicht waar successen behaald zijn of te behalen zijn en waar knelpunten liggen. Zo kunnen we samen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting geven en versnellen.

We roepen alle belanghebbenden op om de komende jaren samen invulling te geven aan de routes op de routekaart. Jouw bijdrage aan leefstijlgeneeskunde kun je ook zichtbaar maken. Als je onderstaand formulier invult, dan kunnen we dit in een van de routes opnemen. Om te bepalen of jouw bijdrage past bij een route, stellen we je een aantal vragen. Eventueel nemen we per mail contact op voor verdere vragen. Deel jouw bijdrage 

De routekaart is een initiatief van
Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext