Zoek
Sluit dit zoekvak.

Relaties tussen COVID-19 en leefstijl

21 mei, 2020
Delen:

Experts van TNO en LUMC beschrijven in de wetenschappelijke notitie die deze week verschijnt de huidige inzichten over de relatie tussen COVID-19, weerstand, metabole ontregeling en leefstijlinterventies. Deze notitie is een addendum op de eerdere bundel. Het doel van de notitie is dat beleidsmakers beter geïnformeerd beleid kunnen uitzetten voor de huidige praktijk én relevante onderzoeksvragen gedefinieerd kunnen worden voor de toekomst. Professor Dr. Jessica Kiefte (LUMC en Lifestyle4Health): ‘Juist nu is een gezonde leefstijl van belang, een combinatie van bewegen, niet roken en minder stress en gezonde voeding’. Jessica legt in deze video de relatie tussen COIVD-19 en metabole ontregeling, weerstand en leefstijlinterventies verder toe.

Bekijk hier het persbericht:

Bekijk hier

Download hier de wetenschappelijke notitie over de relatie tussen COVID-19, metabole ontregeling, weerstand, en leefstijlinterventies:

Download hier

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext