Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws uit ons netwerk – Regiobijeenkomsten 2diabeat

17 januari, 2020
Delen:

2diabeat nodigt mensen uit voor één van de drie regiobijeenkomsten van hun landelijke programma – om samen met 2diabeat de opmars van diabetes type 2 stoppen

2diabeat is een meerjarig landelijk programma waarin burgers, patiënten, zorgverleners, onderzoekers, zorgverzekeraars, gemeenten, GGD-organisaties en bedrijven de handen ineenslaan om de opmars van diabetes type 2 te stoppen. 2diabeat bekijkt hoe ze bestaande initiatieven en interventies kunnen versterken, combineren of vernieuwen en brengt de aanwezige kennis en ervaring bij elkaar om een groter effect te bereiken. VWS heeft het kwartiermakerschap voor 2diabeat belegd bij stichting VitaValley, die samen met de Nederlandse Diabetes Federatie, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland en BeBright het programma uitvoert.

De regiobijeenkomsten van 2diabeat vinden plaats op:

  • 4 februari,   16.00u – 21.00u,       Igluu in Eindhoven (registreer hier)
  • 5 februari,   16.00u – 21.00u,       te gast bij Rabobank Utrecht (registreer hier)
  • 12 februari, 16.00u – 21.00u,       Theater Buitensoos in Zwolle (registreer hier)

 

Tijdens deze bijeenkomsten informeert 2diabeat u over en betrekt u bij de ambitie om een trendbreuk te realiseren in de toename van diabetes type 2 in Nederland door gezamenlijk in te zetten op leefstijlinterventies.

Voor meer informatie over het programma 2diabeat of de regiobijeenkomsten kijkt u op www.2diabeat.nl of neemt u contact op met via secretariaat@2diabeat.nl .

Topics:

Bekijk alle nieuwsberichten van Lifestyle4Health

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Leefstijlgeneeskunde. En schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik steun het Manifest voor Leefstijlgeneeskunde en werk en vind dat leefstijlgeneeskunde een plek moet krijgen in de werkcontext